Beste vrienden, familie, kennissen, collega's en sponsoren,

Wellicht hadden jullie de geruchten al opgevangen maar na 4 jaar 24-uurs Solexrace en 3 daverende overwinningen op een rij hebben wij, het Solexteam van Brandweer Rotterdam, besloten om dit jaar een pauze in te lassen.
Gebeurtenissen tijdens de huldiging en ontwikkelingen tijdens de afgelopen periode hebben ons doen besluiten dat het misschien beter is om een jaartje over te slaan.

Dit betekent dus dat we niet zullen deelnemen aan de 24-uurs Solexrace van 2014.

Dit betekent dat komende race een ander team dan wij met de welbekende startnummers 1-1-1 en 1-1-2 van start zullen gaan.
Aanmoedigen mag, maar houd er rekening mee dat wij het niet zijn ;-).

Wie weet zijn we dit jaar van de partij tijdens de race, maar dan zal het voor deze keer vanaf de andere kant van het hek zijn. Kunnen we een keer de feesttent onveilig maken op zaterdagavond in plaats van het circuit.

Een aantal van jullie heeft na afloop van de gewonnen race van vorig jaar alweer een sponsoring overgemaakt voor dit jaar. Deze personen hebben we benaderd met het verzoek of dat zij de sponsoring retour wilden of dat wij het geld alsnog mochten overmaken naar KiKa.
En wat bleek? Jullie hart zit op de goede plek! Iedereen heeft namelijk aangegeven dat het geld gewoon naar KiKa mocht worden overgemaakt! Geweldig!!!

Dan rest ons niets anders dan jullie te bedanken voor het vertrouwen, de aanmoedigingen en de support de afgelopen vier jaar en wie weet tot volgend jaar!

Rob, Frank, Eric, Jeroen, Maikel, Jan, Ronald, Rick, Eric en Jaap.


[Linked Image from jandelaat.nl]