Zoooooooooooowwwwheeeeeee!!!!

Dit is ‘m dan: de allerlaatste nieuwsbrief alweer! Over enkele dagen is het zover, maar alle voorbereidingen zijn getroffen! De neusharen van de rijders zijn verwijderd voor meer lucht, de pasta is inmiddels uitverkocht bij de supermarkten in de buurt en het materiaal staat tiptop klaar te wachten tot het afgeraust kan gaan worden tijdens de welbekende, beruchte, zwaarste en vooral mooiste 24-uurs Solexrace in Heeswijk-Dinther.

Vanaf vrijdag schakelen we over van onze nieuwsbrieven en Facebook op Twitter. De reden hiervan is dat op de locatie waar de race wordt uitgevochten er weinig tot geen bereik is en uit het verleden is gebleken dat alleen berichten via Twitter door komen. Wil je ons live volgens tijdens de race, open dan een Twitteraccount en volg ons via @solexteam!

We krijgen veel vragen of we weer gaan winnen... Lieve mensen, we weten het echt niet. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst zouden ze bij de bank zeggen! En dat geldt natuurlijk zeker ook voor ons! Eén technisch probleempje of één lullig valpartijtje kan ons de das al om tijdens deze uitputtingsslag! Wat wel zeker is dat de concurrentie niet heeft stil gezeten en vastberaden is om de titel na 2 jaar (eindelijk haha) weer terug te veroveren.

Wij weten dat we sympathieke gasten zijn maar geloof ons; de meeste Brabanders vinden het niet tof dat ‘De Rotterdammers’ al twee keer op rij gewonnen hebben en zullen daarom hun uiterste best doen, al dan niet gezamenlijk, om dat dit keer te voorkomen. Maar mocht het zo zijn dat we de derde titel op rij binnen halen dan verwachten we uiteraard dat we bij de burgemeester op het balkon op de Coolsingel in Rotterdam een bakkie mogen komen drinken! Er is immers geen team in de geschiedenis dat 3 maal op een rij heeft gewonnen en daarmee een hattrick scoort.

Dan wat technisch nieuws:

o LB design uit Zuidland heeft mooie 40 km/h stickers gemaakt voor op de bel.
In het heetst van de strijd zouden we kunnen vergeten dat we niet harder mogen rijden dan 40 km/h, dus is een reminder belangrijk. Strafrondes kunnen we ons dit keer niet permitteren!

o Verder rijden we dit jaar met dubbele fietscomputers op het stuur voor het geval er een uitvalt. We kunnen dan gewoon door blijven rijden!

De voorbereidingen en de racers zijn beter als voorgaande jaren, want we zijn gebrand op de derde titel. Echter hebben we geluk aan onze zijde nodig om de twee teams op het podium te krijgen.
Lieve sponsoren, hartelijk dank voor jullie steun dit jaar, we gaan ons uiterste stinkende best doen om ook dit jaar Teams Brandweer Rotterdam VRR op de Brabantse kaart te zetten! Casper Veltenaar en Wihabo hebben wederom onze wedstrijdposters ontworpen en gedrukt en deze worden ondertussen verspreid onder de deelnemers.

Natuurlijk hebben we hebben weer, op de laatste dagen enkele mooie geldbedragen voor KiKa binnengekregen. Helemaal super! Hartelijk dank hiervoor!

De sponsoren die ons een hart onder de riem steken zijn:


Teamsponsors


ü Werklampen.nl (www.werklampen.nl)

ü Wikkeltechniek (www.wikkeltechniek.nl)

ü VRR, brandweer Rotterdam (www.brandweer.nl/rotterdam-rijnmond)

ü Solexservice (www.solexservice.com)

ü Nolde CNC Freeswerk (www.nolde.nl)

ü Hoogstad Olie (www.hoogstadolie.nl)

ü Kees van Dijk Tweewielers (www.keesvandijk.demon.nl)

ü Rotterdam Coatings (www.rotterdam-coatings.com)

ü Corrocoat (www.corrocoat.nl)

ü Wihabo (www.wihabo.nl)

ü Galvame (www.galvame.nl)


KIKA-/particuliere sponsors

ü Van Hamburg Cleaning

ü Logix Forwarding

ü LB Desig

ü Schildersbedrijf J.A. de Kloet en ZN

ü Merceij Veltenaar

ü Dierenspeciaalzaak De Kinderen

ü Pension Het Seinpad

ü Ford Van Heesch

ü Texaco Noord-Zuid

ü Bouwbedrijf Van het Klooster

ü Poelierderij Jo van Druenen

ü Hotel-Restaurant De Barones

ü MBO Muis Bedrijfsopleidingen

ü Ed Jongeotter

ü C-ploeg Merseyweg (reünie)

ü Olav Strottman

ü Ron Spek

ü Minicamping ’t Kwedammertje

ü Hans van Niftrik

ü Sophia en Albert Bok

ü Miranda van Vucht

ü Chris en Wilma Pennings

ü Margreet de Knijff

ü Arjen Littooij

ü Ad en Wilma Maas

ü Pa van Vucht

ü Hans van Vucht

ü Henny de Kloet

ü Kazerne Baan 23-1, Brandweer Rotterdam

ü Kazerne Mijnsherenlaan 44-1, Brandweer Rotterdam

ü Freek van Zoest

ü Familie Mons

ü Jan Vennix

ü Familie Parel

ü Ab Streefkerk


Jullie kunnen ons natuurlijk nog steeds sponsoren en/of komen aanmoedigen! Het sponsorbedrag gaat net als de voorgaande jaren naar KIKA (Kinderen Kankervrij). Het sponsorbedrag kunnen jullie overmaken naar Rabobankrekening 3462.519.646 t.n.v. HLC van Vucht. Vermeld bij de donatie ook je naam en (email)adres!
Bedankt allemaal! We houden jullie op de hoogte van nieuwtjes en feitjes... Jullie kunnen ons volgen via Twitter (@solexteam) of via Facebook (Solexteam Rotterdam).
Meer informatie over de race vind je via www.24uurssolexrace.nl.

Houdoe!

Rob, Eric, Jeroen, Frank, Maickel en Rick, Jan & Ronald
Solexteam Brandweer Rotterdam VRR

Last edited by Commandant_Rob; 31/07/13 12:03 AM.