1 ste nieuwsbrief.

Beste vrienden, vriendinnen, familie, sponsoren, fans en ga zo maar door!

Het is een tijdje rustig geweest, maar we zijn er nog! En ook dit jaar gaan we weer voor de 1e en 2e plaats. Eens kijken of het lukt om voor de derde keer op rij de 24 uurs Solexrace op onze naam te schrijven!

De afgelopen periode is er druk gewerkt om onze twee Solexen van de teams 112 en 113 helemaal picco bello in orde te maken voor de race van 2-3-4 augustus 2013. Wat is er zoal gebeurd:

- Rotterdam Coatings uit Rotterdam heeft de spullen weer gepoedercoat;
- Galvame uit Rotterdam heeft onderdelen opnieuw verzinkt;
- Kees van Dijk uit Spijkenisse heeft onderdelen ter beschikking gesteld;
- Corrocoat heeft medewerking verleend met het modificeren van de frames.

En natuurlijk heeft Ad van Heerbeek de solexonderdelen gesponsord. Daarnaast heeft Jan de Laat heeft met zijn team de hele winter gewerkt aan twee geheel nieuwe blokjes. Dat wordt knallen dus!

Volgende week is het bluesfestival in Zeeland waar Rob weer met de collectebus rond zal gaan op de camping.

Jullie kunnen ons natuurlijk ook weer sponsoren en/of komen aanmoedigen! Het sponsorbedrag gaat net als de voorgaande jaren naar KIKA (Kinderen Kankervrij). Het sponsorbedrag kunnen jullie overmaken naar Rabobankrekening 3462.519.646 t.n.v. HLC van Vucht. Vermeld bij de donatie ook je naam en (email)adres!

Bedankt allemaal! We houden jullie op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen! Jullie kunnen ons volgen via Twitter (@solexteam) of via Facebook (Solexteam Rotterdam). Meer informatie over de race vind je via www.24uurssolexrace.nl.

Tot binnenkort en mazzel!

Rob, Eric, Jeroen, Frank, Maickel en Rick.
Solexteam Brandweer Rotterdam VRR


[Linked Image from jandelaat.nl]