Tja, ik heb er meerdere gehad..ook toen ik nog lang geen 16 was. Begonnen met een Puch Maxi waar een zijspan aangelast zat! Erg leuk totdat ik in het bakkie zat en mijn neef ons met zijspan en al, van de dijk in Tiel afstuurde.. Toen de zijspan er maar afgehaald en met alleen de brommer een tijdje verder gereden. Puch verkocht en toen een Vespa Ciao gekocht. Volgens mij was ik een jaartje of 13 toen. Heb toen ook nog van een andere neef een skelter/kart gekregen waar hij niets meer mee deed. Daar heb ik zegge en schrijven 1 weekend lol van gehad totdat de politie kwam en ons te verstaan werd gegeven dat het toch niet helemaal de bedoeling was om de hele buurt onveilig te maken door met dat ding door de straten te scheuren!
Ook heb ik nog een Zundapp gehad. Geen idee meer welk type. Was wel een stoer ding. Die is op een gegeven moment vast gelopen.
Uiteindelijk dan toch een keertje 16 geworden en vanaf dat moment reed ik op een Honda Vision. Dat was echt het allerprilste begin van de revival van de scooter in het straatbeeld. Vanaf m'n 18de auto gereden en sinds kort dus een solex Oto uit 1965. Super leuk ding die keurig gerestaureerd is.
Helaas geen foto's van die mooie vervlogen tijden.....

Last edited by Frank71; 08/11/09 02:11 PM.