Origineel bericht van: john meisters
Als je voor origineel wilt gaan is het belangrijk dat het juiste motortje op het juiste frame zit. Dan heb je een goede basis. De rest is er altijd later nog wel bij te vinden.

Zo stond er laatst een allegaartje op MP met een OTO bagagedrager die er niet op hoorde. Ik ben de eerste in de rij die graag wil ruilen voor een 3800 drager.

Zo zijn er wel vaker dingetjes die niet kloppen maar waar je niet meteen van wakker hoeft te liggen wink


"Erbij vinden", dat zou leuk zijn, maar het is mijn ervaring dat ik er altijd voor moet betalen, ik "vind" namelijk bitter weinig. wink

Dat allegaartje had ik toen aangedragen of jullie daar eens naar wilde kijken en inderdaad bijna niets klopte. (=gigantische kostenpost frown )

Van wakker liggen zou inderdaad ietwat ver gaan, maar het vooruitzicht dat je nog zeker 10 items te pakken moet zien te krijgen (lees: kopen) is geen prettig vooruitzicht. Dan is geduld toch weer die schone zaak denk ik. wink

Daarbij houdt het nog in bezit moeten krijgen van onderdelen een restauratie ook behoorlijk tegen aangezien je niet iedere keer met een klein pruppie naar de spuiterij wilt om het te laten spuiten/powder-coaten. Ik besef heel goed dat er maar weinig totaal originele Solexen aangeboden worden, maar je kan wel proberen de schade zoveel mogelijk te beperken.


If you break it, you own both halves!