Dit is geen leed maar een gewone lompe manier van veel te vast aandraaien. Ik mag er van uit gaan dat u bij beide proeven de moer er goed op had gemonteerd. En vast gezet.
Het materiaal waarvan de vliegwielen zijn gemaakt heeft een slechte gewoonte om zich aan te passen aan hetgeen er met wat stevige aandrang zal worden ingeperst.
Dus elke keer als het vliegwiel er met een te grote kracht wordt vastgezet zal de as er steeds een beetje verder ingaan .Dus 10 maal te vast draaien is meer als 1 m.m. verder er in..
Deze truc gebruikte wij ook voor het gat door de carburateur groter te maken met een lange conische pen van 8 m.m. boren tot ruim 9m.m.groter oprekken.
Zelfs tot 9,5 m.m. als we een beetje geluk hadden..
Een gladde harde pen ,een grote bankschroef en een carburator en dan de pen langzaam door de opening drukken .
Langzaam bedoel ik een dag en dan per 0,1 m per keer.
Ik ben van af 6 Januari in lange tijd in het ziekenhuis geweest en nog 4 maanden thuis gelegen..Ik werd alleen maar meer ziek en wat bleek, ik werd voor iets anders behandelt zodat ik steeds slechter en zieker werd.
Toen mijn verstand het begon te verdwijnen en ik niet meer mij kon bewegen hebben ze mij maar naar een ander reparatie huis gebracht waar ze betere monteurs hadden en mij al meteen een heel andere reparatie gaven ,Met heel andere olie smeersel kregen ze weer wat beter. Ik kan nu weer lopen en een arm gebruiken. En mijn hersens doen ook weer mee.
Veel kan ik weer zij het met veel moeite. Ik moet nu mijn computer met een hand de knopjes indrukken en dat gaat nu dikwijls fout.