Origineel bericht van: Joan
Origineel bericht van: solexnl
Origineel bericht van: FFAnders
Een stukje Wikipedia :

"De bromfiets is een voertuig, met een door de constructie bepaalde maximumsnelheid van 45 km/h, uitgerust met een verbrandingsmotor met een cilinderinhoud van niet meer dan 50 cc of een elektromotor met een nominaal continu maximumvermogen van niet meer dan 4 kW. In de Nederlandse wet is bepaald dat brom- en snorfietsen niet harder mogen kunnen dan de maximum constructiesnelheid zoals die staat vermeld op het kentekenbewijs en in het kentekenregister, vermeerderd met 5 km/uur. De maximale rijsnelheid is echter 45km/u, er mag nergens sneller worden gereden."



"Niet meer dan 50 cc" staat er; dus 50cc mag als ik het juist intrepeteer.

Han


zo heel krek komt dat niet,
Afvoeren doe je niet door de inlaat te knijpen maar door de uitlaat te knijpen, zo hebben veel scooters standaard een buisje van ca 25 cm lang met een doorlaat van 12 mm en dat is alles waar ze hun gas door kwijt moeten en een dergelijke methode om af te voeren is legaal maar dan moet hij er wel vast in zitten. Hij is dan nog goed af te stellen


Adem jij maar eens door een rietje, dan wil je het hartlopen wel laten......was ook maar even tijdelijk voor de keuring.


Vriendelijke groeten

Roelof